Casa de comidas Buenavista

Entrehores
Dinar & sopar
Grups
Reservats

Obert
Tots els dies
07:00 – 01:00
+34 934909090

Entrehores
Dinar & Sopar
Grups
Esdeveniments

Obert
Tots els dies
07:00 – 01:00
+34 934909090

La millor
hora per
dinar és quan
hi ha gana i
menjar.

La Casa Buenavista va ser fundada l’any 1918 com a restaurant familiar. Avui dia, la cuina autèntica i de proximitat segueix sent una de les nostres passions. El nostre equip grastronòmic t’introduirà en la gastronomia tradicional de sempre, a la qual li dona un toc personal i innovador. Tasta les millors especialitats locals a les diferents zones de la casa i gaudeix de les sorpreses culinàries que tenim preparades per a tu.

Bon profit!

El vi de
casa no
emborra-
txa.

Restaurant.

Terme que ve del francès restaurant i aquesta del llatí restaurare i que significa “restaurar”. La història d’aquesta paraula comença al segle XVIII, quan un francès anomenat Boulanger va obrir el que es creu que va ser un dels primers restaurants.

El seu establiment estava especialitzat en la venda de brous casolans. La seva porta estava coronada per un lema llatí que deia:

 

venite ad me omnes qui stomacho laboratis et ego restaurabo vos  que significa”veniu a casa meva homes d’estòmac dèbil que jo us el restauraré”.

D’aquesta frase surten els noms dels establiments que serveixen menjar i beguda.

Com el nostre!

Espais

Tasta les millors especialitats locals a les diferents zones de la casa.

BARRA

RESTAURANT

PATI

RESERVATS

TERRASSA

RESERVA UN ESPAI PER A LES TEVES CELEBRACIONS PRIVADES

Descobreix altres racons de la casa, per a les teves celebracions privades, els teus àpats d’empresa, les teves reunions de treball.
Totes les les nostres sales són modulars i estan equipades
amb les últimes tecnologies en domòtica
i audiovisuals. Si vols oferir un berenar
als teus convidats, el nostre xef està
a la teva disposició i posarà
la cirereta al pastís!

Saluda el nostre equip i el Xef Marc Roca.

La seva passió pels productes de qualitat i de temporada li ve de la seva família. La seva mare era de Castellnou d’Olugues, poble prop de Cervera. Va ser allà on en Marc va aprendre el plaer d’assaborir verdures fresques de l’horta o carns elaborades al més pur estil català. Estar tan a prop dels productes naturals va despertar en Marc l’interès per la cuina local.

Els gourmets descriuen la cuina de Marc Roca com a cuina regional, de vegades amb accents molt sofisticats.

CHECK OUT LES NOSTRES XARXES

Descobreix més a:

El bar del barri.

El barri de Sant Antoni està de moda. Cosmopolita, autèntic, modern, està en ple centre de Barcelona! Si decideixes fer un recorregut pel nostre barri, passejaràs envoltat dels edificis més autèntics, botigues com sempre hi ha hagut i mercats de proximitat, tot en un ambient de modernitat i multiculturalitat.

Servint àpats des de 1918.

La Casa de Comidas Buenavista és un establiment centenari que ha conservat la seva essència original gràcies al seu esperit decididament local. Després d’un període de restauració per modernitzar-lo i actualitzar-lo, hem volgut reviure l’antic concepte de les “Casas de Menjars” d’abans. 

Aquest tipus d’establiments van ser molt populars a principis del segle XX. La seva característica principal era servir una gran varietat de plats basats en productes frescos de mercat. Com els nostres!

RESERVA LA TEVA TAULA

La millor hora per dinar és quan hi ha gana i menjar.

La Casa Buenavista va ser fundada l’any 1918 com a restaurant familiar. Avui dia, la cuina autèntica i de proximitat segueix sent una de les nostres passions. El nostre equip grastronòmic t’introduirà en la cuina tradicional de sempre, a la qual li dona un toc personal i innovador. Tasta les millors especialitats locals a les diferents zones de la casa i gaudeix de les sorpreses culinàries que tenim preparades per a tu.

Bon profit!

El vi de casa no emborra-
txa

Restaurant.

Terme que ve del francès restaurant i aquest del llatí¡ restaurare i que significa “restaurar”. La història d’aquesta paraula comença al segle XVIII, quan un francès anomenat Boulanger va obrir el que es creu que va ser un dels primers restaurants. El seu establiment estava especialitzat en la venda de brous casolans. La seva porta estava coronada per un lema llatí que deia: venite ad me, omnes qui stomacho laboratis, et ego restaurabo vos que significava “vine a mi, amb l’estómac de qui crida misèria, i jo et restauraré”. D’aquesta frase surten els noms dels establiments que serveixen menjar i beguda,

com el nostre!

RESERVA UN ESPAI PER A LES TEVES CELEBRACIONS PRIVADES

Descobreix altres racons de la casa, per a les teves celebracions privades, els teus àpats d’empresa, les teves reunions de treball… Totes les les nostres sales són modulars i estan equipades amb les últimes tecnologies en domòtica i audiovisuals. Si vols oferir un berenar als teus convidats, el nostre xef està a la teva disposició i posarà la cirereta al pastís!

Restaurante Buenavista

Saluda el nostre equip i el xef Marc Roca.

La seva passió pels productes de qualitat i de temporada li ve de la seva família. La seva mare era de Castellnou d’Olugues, poble prop de Cervera. Va ser allà on en Marc va aprendre el plaer d’assaborir verdures fresques de l’horta o carns elaborades al més pur estil català. Estar tan a prop dels productes naturals va despertar en Marc l’interès per la cuina local. Els gourmets descriuen la cuina de Marc Roca com a cuina regional, de vegades amb accents molt sofisticats.

El bar del barri.

El barri de Sant Antoni està de moda. Cosmopolita, autèntic, modern, està en ple centre de Barcelona! Si decideixes fer un recorregut pel nostre barri, passejaràs envoltat dels edificis més autèntics, botigues com sempre hi ha hagut i mercats de proximitat, tot en un ambient de modernitat i multiculturalitat.

Servint Menjars des de 1918

La Casa de Comidas Buenavista és un establiment centenari que ha conservat la seva essència original grokeyàcies al seu esperit decididament local. Després d’un període de restauració encaminada a modernitzar-lo i actualitzar-lo, hem volgut reviure l’antic concepte de les “Casas de Comidas” d’abans.

Aquest tipus d’establiments va ser molt popular a principis del segle XX. La seva característica era servir una gran varietat de plats basats en productes frescos de mercat. Com els nostres!

CHECK OUT
LES NOSTRES XARXES

Descobreix més a:

RESERVA LA TEVA TAULA

‹ Ocultar